Lady

minden, ami fehérnemű...

Fehérnemű, mint önkifejezés

2017. április 22. 23:23 - lady zsani

Két egyforma nő nem létezik, sőt egyetlen nő sem mindig ugyanolyan. Hiszen meg kell felelnünk többféle szerepnek is. Például: házi- , üzletasszony, anya vagy szexistennő. Ezért nem csoda, hogy a férfiakkal ellentétben, akiknek elég pár boxer, nekünk nőknek hatalmas fehérneműs fiókokra van szükségünk, hogy minden helyzethez megfelelő alsót, illetve melltartót tudjunk felvenni.

Férfiak ízlése

Korábban leírtuk, hogy mely fehérneműket kedvelik a férfiak. Ez fontos, mert a férfiak imádják, ha a nők az ő ízlésüknek megfelelő ruhába bújnak. Ha a párunkról van szó, akkor jó ötlet, ha egy közös vásárlás alkalmával azt is megvesszük, amin a férfi szeme megakad. Ugyanis ha ezt viseljük azt vonzóbbnak tartják, mint bármely vad vagy édes darabot.

Magunknak öltözünk

Akármilyen fontos a párunk véleménye végső soron inkább magunknak öltözünk. Mert a fehérnemű nem csak egy egyszerű alsóruházat, hanem több annál. Méghozzá a nőiesség jelképe. Alapvető, hogy ezekkel a kis darabokkal vonzóbbak legyünk önmagunknak is, mert nagyon fontos, hogy szeressük, elfogadjuk a testünket. Ezáltal kiegyensúlyozott, harmonikus emberek lehetünk, akik nagy önbizalommal rendelkeznek.

Ahhoz, hogy magabiztos megjelenésünk legyen meg kell békülnünk a saját adottságainkkal, hogy kiemelhessük, korrigálhassuk őket, amit saját stílusunkkal kell ötvözni. A jó fehérnemű megmutatja érzéki formáinkat, biztonságos tartást és kellemes viseletet ad, aminek következtében az önbecsülésünk és az önértékelésünk is nő. A külvilág pedig egy elégedett, vonzó nőt fog látni és nem egy feszengőt.

Egy jó tipp, hogy ezt elérjük: Próbáljuk ki az egész gyűjteményünket és figyeljük meg, hogy különböző tevékenységeknél (pl.: sport), melyikben érezzük magunkat szépnek, erotikusnak. Ami előnyös, de nagyon kényelmetlen azt feltétlenül dobjuk ki.

Egy nagyon ideillő és igaz idézet A fehérnemű évszázada című könyvből: „A fehérnemű, mint alsóruházat kirajzolja a nő alakját és erre felépítheti identitását. A fehérnemű a nő legintimebb ruhadarabja, személyes és gyakran titkos kifejezője hangulatának, a hálószobától a bálteremig. Az aznapi fehérnemű választás befolyásolja a viselkedést, megadja az alaphangulatot az utána következő eseményekhez, legyen szó akár egy sűrű napról az irodában, akár egy konditermi edzésről, vagy egy romantikus vacsoráról…”

Mindenki megtalálhatja az igazit

A fehérnemű, mint öltözetünk is hordoz üzenetet, annak ellenére, hogy alul van. Ha például elkötelezet környezettudatos ember vagy, akkor találhatsz olyan alsóneműt is, aminek gyártásánál törekedtek arra, hogy kevesebb legyen a káros-anyagkibocsátás. Létezik olyan termék is, amit víz- és napenergia segítségével  gyártanak vagy akár olyan is, amit organikus gyapotból készítenek. Ezeknek az öko-melltartóknak az ára nem haladja meg egy jó minőségű szokványos darabét.

Színek jelentősége

Brit pszichológusok kutatást végeztek arról, hogy egy fehérnemű színválasztása összefügg-e a nő személyiségével. Azt állapították meg, hogy a legtöbb nő a natúr színeket szereti és szerintük ezek a hölgyek a természetesség hívei, illetve két lábbal a földön állnak. Rózsaszínt választanak a romantikusak. Pirosat pedig a szenvedélyes, drámai személyiségek.

A feketét sokan csábosnak gondolják, de nem ajánlják, mert elutasítást, zárkózottságot sugall. Kivéve, ha arany vagy ezüst is van benne, mert ezek drága értéket sejtetnek.

Forrás: http://www.testor.hu/cikkek/fehernemu-etikett-a-lathatatlan-erotikus-vertezet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alomfehernemu.blog.hu/api/trackback/id/tr8812446783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása