Lady

minden, ami fehérnemű...

5+1 szexi melltartó

2017. május 03. 18:18 - jozsamelinda

Összegyűjtöttem Nektek 5+1 szexi és egyben praktikus melltartót, amiket kötelezően ajánlott beszerezni a közeljövőben (ha még hiányzik a szekrényből)!

  1. Bandeau

A leginkább egy pánt nélküli melltartóra hasonlító fehérnemű ideje lassan eljön, ugyanis főként tavasszal és nyáron, lengébb felsők alatt szokták viselni. Sőt, a merészebbek önmagában is! Nagy előnye a kényelmen túl, hogy mindenféle mellméretű hölgynek tökéletes választás lehet. Amellett, hogy kimondottan hasznos darab, különleges is, így bátran hordható strandon, fesztiválokon és egy hétköznapi szettet is fel tud dobni.

1.jpg

  1. Balconette

A balconette természetes hatást kelt, mivel ez a fazon alulról megemeli a melleket, nem pedig oldalról tartja, mint a push-up. Olyan jellegű látszatot nyújt, mint egy fűző. A kívül elhelyezkedő vállpántjainak köszönhetően jól kiemeli a dekoltázst, és alkalmas szélesen kivágott ruhák viseléséhez is.

2.jpg

  1. Félkosaras

Ezt a fazont sokan szeretik, mivel elöl nyitottabb, a kosár alacsonyan fejeződik be ezáltal „szabadságot” ad viselőjének, és a merevítők is alacsonyabban végződnek a hónalj alatt. Jó választás azoknak a hölgyeknek, akik szeretnék jobban kiemelni természetes bájaikat, hiszen a mellek egy jelentős része fedetlen marad, és gyakran átlátszó csipkés anyagú a kosár felső része ennél a melltartónál.

3.jpg

  1. Pántnélküli

Praktikus viselet pánt nélküli vagy aszimmetrikus felsők, ruhák alá, hiszen a kilógó pántok sokszor elronthatják az összhatást.

4.PNG

  1. Plunge

Ez a fazon az előformázott varrás nélküli kosarai és a vékonyított első átkötő részének köszönhetően nem látszik át a ruha alatt. Mély kivágású felsőkhöz kiváló választás, ráadásul látszatra nagyobb kebleket is varázsol a V kivágásnak köszönhetően.

5.jpg

+1  Világító melltartó

A praktikusságát ennek a darabnak szerintem nem kell részletezni, mindenki fantáziájára bízom. ;)

_1.jpg

Nektek melyik a kedvencetek? Írjátok meg kommentben!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://alomfehernemu.blog.hu/api/trackback/id/tr9512475557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Provokat Úr 2017.05.05. 12:00:43

Egyik sem!
Minden melltartó felesleges!
Az egyetlen szexi dolog ha nincs melltartó egy nőn.

jozsamelinda 2017.05.05. 17:58:26

@Provokat Úr: Ez teljesen jogos! :) De azért a legtöbb szituációban nem tehetik meg a nők, hogy melltartó nélkül mászkálnak.

Provokat Úr 2017.05.07. 08:05:05

@jozsamelinda: Ez csak konvenció kérdése, én sajnos vagyok olyan öreg, hogy emlékszem azokra az időkre, mikor a nők túlnyomó többsége simán melltartó nélkül ment mindenhova. Igaz rég volt, de gyönyörű....
Én meg vagyok győződve róla, hogy a melltartógyártók fondorlatos intrikája, hogy ma már lassan pizsama alá is melltartót vesznek a nők. Mikor én gimibe jártam, még tornaórán is melltartó nélkül voltak a csajok! Teljesen természetes volt, hogy egyetlen egy osztálytársnőnk (értsd senki, de tényleg senki) sem viselt soha melltartót. Mellbőségtől függetlenül.
süti beállítások módosítása