Lady

minden, ami fehérnemű...

Egy nő, egy szenvedély...

2017. április 18. 17:40 - jozsamelinda

A minap egy kedves ismerősünk felhívta a figyelmünket egy érdekességre, és gondoltam, Veletek is megosztom ezt: 

A történet egy magyar nőről szól, akinek van egy szenvedélye... és rengeteg fehérneműje. Dr. Patonai Andrea hobbija nem más, mint hogy a legújabb, legszexibb fehérneműket gyűjtse, felpróbálja, és a képeket megossza az Instagramján. Ami, gondolhatnánk nem nagy szám, rengeteg ilyen lányt látni a közösségi oldalakon. Csakhogy itt nem egy modellről, vagy túlsminkelt "instacicáról" van szó. Ugyanis Andrea 35 éves, jogász és két gyermek édesanyja. Így nem csoda, hogy a Velvet is felfigyelt már rá, és készítettek vele egy interjút is. (Erről ide kattintva olvashattok bővebben.)

A thelingeriefan_blog nevű Instagramját követve (amit itt találtok meg) rendszeresen láthattok újabb és újabb képeket, amelyeken különböző márkájú (pl.: Victora's Secret, Intimissimi, Oysho, Skiny, Triumph) fehérnemű csodákat, főként együtteseket és bodykat mutat be. Csupán idén osztotta meg az első fényképét, mégis már közel 60 ezer követője van, ami az ízléses képeit látva egyáltalán nem meglepő. Íme néhány vörös csipke:


triumph.PNGlascana.PNG

victoriassecret.PNG

A követői közül sokan (egyben én is) úgy gondolják, hogy sokkal jobbak, "emberközelibbek" ezek a   - férje által készített - képek. Ráadásul jobban be is mutatják a fehérneműket, mint azok, amelyeken a különböző márkájú darabokat fehérnemű modellek viselik. Hogy ezt szemléltetni is tudjam, kikerestem Nektek a Skiny webáruházából (https://shop.skiny.com) egy bodyt, amit Andrea is bemutatott: 


Szerintetek melyik a jobb? :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alomfehernemu.blog.hu/api/trackback/id/tr4612434889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása