Lady

minden, ami fehérnemű...

Szexin, kismamaként!

2017. március 20. 22:14 - jozsamelinda

Amikor a várandós hölgyek teste elkezd változni, a fehérneműs fiók tartalma is nagyban megváltozik. A régi csábító darabokat felváltják a kényelmes és praktikus kismama alsók és melltartók. Ezzel a néhány apró praktikával a kismamák is becsempészhetnek egy kis romantikus változatosságot a fehérneműik közé, a leendő apuka örömére :)

1. Félig áttetsző melltartó

Az egyre növekvő melleknek fontos a megfelelő tartás és kényelem, amihez elengedhetetlen egy masszív melltartó. Ezt könnyedén feldobhatod egy olyan darabbal, ami csak alul szivacsos, felül pedig sejtelmesen áttetsző, így különösen jól kiemeli a dekoltázsodat.

2.  Erős, határozott színű fehérneműk

Ne félj a karakteresebb színvilágtól, merj élénk színekbe öltözni. Nem fontos a megszokott vörös (bár ezzel sose lehet mellényúlni), nyugodtan kísérletezz és újíts! Ügyelj a kényelmességre is, így biztos olyan szettet kapsz, amiben magabiztos lehetsz. 

3. Kontraszt

Ha mégis inkább a világosabb, pasztel színeket kedveled, egy kis vadságot vihetsz a fehérneműkbe a mély színű masnikkal, szalagokkal. A csipke sem maradhat el, egy fehér csipkés darab kimondottan eleganciát sugároz. 

4. Szexi hálóing

A terhesség alatt a hálóing az egyik legkényelmesebb éjszakai ruhanemű, és ezzel is lehet trükközni egy kicsit. Válassz fekete, felül csipkés, mell alatt összehúzott hálóinget. Viszont ügyelj arra, hogy a hasadnál rugalmas, puha anyagból legyen, ami nem irritál.

További ötletekért nézz szét a http://www.femina.hu/gyerek/terhes_fehernemuk?img=0&code=0000052753et2e#kepgaleria oldalon! 

Nektek van valami jól bevált tippetek? 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alomfehernemu.blog.hu/api/trackback/id/tr2812356749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása