Lady

minden, ami fehérnemű...

Hölgyválasz!

2017. május 09. 16:21 - lady zsani

 

Korábban írtunk már arról, hogy a férfiak milyen fehérneműt szeretnek látni a nőkön, de vajon mi a helyzet fordított esetben. Milyen alsónemű az, amit mi hölgyek a legvonzóbbnak találunk egy férfin?

Legfontosabb

Elsődleges szempont női szemmel, hogy bármilyen típusú alsóneműről legyen is szó, semmi sem kiábrándítóbb, ha ez a bizonyos alsó koszos, foltos vagy esetleg kinyúlt. Vagyis a tisztaság és igényesség a legfontosabb.

 

Fecske

Egy kutatatás szerint a nők 35%-ának tetszik, ha egy férfi fecskét hord, de a többség inkább vágyűzőként tekint rá. Viszont sok pasi örömmel hordja.

Boxer

Ezt sokkal több férfi kedveli, mert nem szorítja őket és kényelmes. A megkérdezett hölgyek 60% - a nem tartja problémának a boxert, 30%-a kifejezetten szexinek gondolja, de 10% - a azt állítja, hogy teljesen kiábrándító és nem járna, olyan pasival, aki ilyet hord.

Feszes boxer

A boxer és a fecske kombinációja a feszes boxer, amit a válaszadó nők a leginkább kedveltek, mert szerintük minden feszes és kívánatos benne.

 

Ti melyiket tartjátok a legszexisebbnek vagy ellenkezőleg a legrosszabbnak a fecskét, a boxert, a feszes boxert vagy esetleg valami mást?

          

Forrás: https://ripost.hu/cikk-megszolalnak-a-nok-igenis-fontos-kerdes-az-alsogatya

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alomfehernemu.blog.hu/api/trackback/id/tr8112488229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása