Lady

minden, ami fehérnemű...

Bugyi vásárlás szempontjai: szexi, kényelmes, egészséges

2017. március 24. 20:52 - lady zsani

A nőknek a fehérnemű vásárlásnál sok szempontot figyelembe kell venniük. Először is fontos a kinézete, vagyis a színe és a formája, mert természetesen szeretnének csábítóak, érzékiek lenni az adott bugyiban. De elengedhetetlen nézőpont, hogy viselése közben jól is érezzék magukat és nem utolsó sorban az egészségüket se károsítsa.

Alapvető funkció

A vásárlás során nem szabad elfelejteni a bugyi alapvető funkcióját, vagyis a védelmet. Az alsónemű elsődleges feladata, hogy takarjon, hűvösebb időkben melegen tartsa az intim területeket. A jó fehérnemű körülöleli a testet, amivel megakadályozhatja a felfázást. Valamint nagyon fontos a szellőzés, mert ez segít elkerülni különböző fertőzéseket. Tehát lényeges a bugyi anyaga. Például egy műszálas fehérnemű befülledhet, ami miatt a kórokozók elszaporodhatnak. Ezért sokkal jobb választás valami természetes, bőrbarát anyag, ezek közül is a pamut a legideálisabb, ami még az érzékeny testtájakat sem irritálja.

Tanga

Manapság az egyik legnépszerűbb viselet a tanga bugyi, mert ez a darab nem látszik a szoknya vagy a nadrág alatt. Viszont nem biztos, hogy ellátja a bugyi elsődleges célját, vagyis hogy védje az intim területeket a külső ruházat durva anyagától. Ráadásul az anyaga sem kíméli a bőrt, kidörzsölheti az érzékeny területeket. Bár ezek a szempontok helyesek, de egy japán kutatás kimutatta, hogy nem feltétlenül kell lemondani ezekről a típusokról sem. A kísérlet során, olyan nőket vizsgáltak, akik tangát viseltek. De egy részüknek pamut, míg a másik részüknek műszálas alsóneműt adtak. A kutatás eredménye az lett, hogy az egészséges hölgyeknél nem okozott semmilyen betegséget a tanga, csak a műszálas anyag viselése több kellemetlenséget eredményezett a szellőzés hiánya miatt. Tehát a tanga nem egészségtelenebb a bővebben szabott bugyiknál csakis az anyaga számít.

Alakformáló

A tangával szemben az alakformáló tényleg veszélyes, mert elszoríthatja a vérkeringést. És habár ez a darab segít tökéletes sziluettet kialakítani a hölgyeknek nem érdemes túl sokszor felvenni.

Varrás nélküli, C-string

Újabb típusúaknak tekinthetjük a lézervágott bugyikat, amelyek kényelem szempontjából tökéletesek, ugyanis varrás nélkül „nem vágnak be” a kényes részeknél.

Valamint megjelent a C-string bugyi, aminek az oldalpántja is hiányzik. Viszont ezeknél is érvényes, hogy az anyag a legfontosabb tényező egy fehérneműnél. Vagyis pamutból vagy selyemből készültet vásároljunk.

A nőgyógyászok természetesen praktikus oldalról közelítik meg a problémát és otthoni vagy nappali viselethez a pamutot, míg a szintetikus anyagokat csak csábításra ajánlják. Illetve fontos tartják, hogy alváshoz ne tangát vegyünk fel, helyette a hagyományos szabásút vagy francia bugyit javasolják.

Forrás: http://www.life.hu/drlife/20141110-az-egeszseges-kenyelmes-fehernemu.html

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alomfehernemu.blog.hu/api/trackback/id/tr7112368603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása